SANU 2nd Home

  • Processed with VSCO with j6 preset
SANU 2nd Home er en abonnementstjeneste på en serie af hytter beliggende midt i naturen og skaber en ny livsstil for gæster, der ønsker et get-away fra byen.

SANU sigter efter at bygge i alt 50 hytter fordelt på i alt 7 lokationer frem til og med sommeren 2022. Alle lokation er bekvemt placeret lige uden for storbyen Tokyo og beregnet til, at brugerne kan lade op i naturens stilhed, være det ved havet, i bjergene eller nær søer, grænsende helt op til nationalparkområder.

Designet, der består af indenlandsk produceret træ og genbrugsbeton, er miljøvenligt og kan nemt skilles ad og genbruges andre steder. SANU 2nd Home hytter er det perfekte hjem væk fra hjemmet for folk, der stræber efter at bringe naturen ind i deres hverdag, med et fredeligt sted at fokusere på deres arbejde og den perfekte hjemmebase for deres udendørs aktiviteter.
Hytterne er indrettet med eget badeværelse, samt stue, soveværelse, køkken og arbejdsplads i ét åbent rum med store vinduespartier i én facade med udsigt til altanen og landskabet lige udenfor.

henrik-innovation har hjulpet med udarbejdelsen af LCA-analysen, som synliggør størrelsen på det reducerede CO2-fodaftryk, samt hvor mange træer der skal plantes for, at projektet er CO2-neutralt. Som følge heraf plantes der mere end 7.500 træer, hvilket svarer til mængden af ​​tømmer til 50 hytter. Det betyder, at disse plantede træer vil fange 4.600 tons kuldioxid i de næste 50 år fra plantning til fældning, og derved ophobe mere carbon end der bliver udledt ved opførelse af projektet! Dette projekt viser en af måderne hvorpå vi i fremtiden kan bygge bæredygtige bygninger.