WorldFLEXhome

worldFLEXhome er det første modulære byggesystem, som kan bygges i højden – op til 10 etager og transporteres i henhold til alle internationale standarder vedr. shipping og landtransport af 20′ high cube shipping container standarder. Modulerne produceres på fabrik med færdige indvendige overflader.

Den første WFH-bygning blev opført i Frederiksværk og senere flyttet til Via University College Horsens, hvor bygningen indgår i Via’s undervisning i bæredygtigt bygningsdesign, varmepumpe tests mv.

Modulerne kan sammensættes til en lang række konfigurationer og teknikmodulet rummer alle tekniske elementer, herunder vådrum, som kan konfigureres i henhold til alle regler for almene boliger, ældre- og plejeboliger samt ungdomsboliger. Modulerne kan adskilles og flyttes og omkonfigureres efter de type med kun ganske få ændringer af modulet.

henrik•innovation v. Henrik Sørensen fungerer som teknisk direktør for WFH og er ansvarlig for alle tekniske forhold vedr. energi og indeklima og har desuden medvirket til udvikling af et nyt vægsystem, som er patentanmeldt i Kina, Indien, EU-landene samt USA og en række lande i Afrika.