Ugakei Hygge Cirkler, Japan

I samarbejde med det danske arkitektfirma Tredje Natur og det japanske ingeniørfirma Structured Environment, har henrik-innovation vundet konkurrence om bæredygtig turisme i natursmukke omgivelser i Japan.  

Projektet, som skal stå klar i foråret 2021 og er lokaliseret på en tidligere campingplads, omfatter en centerbygning, hytter, event områder, teltpladser og flere mindre flodbroer.
Alle nye elementer er baseret på et cirkulært design og på at facilitere samvær, hygge og at stimulere udendørs aktiviteter imellem bjergene og tæt ved floden. 

Arkitekterne har skabt et design med unik udnyttelse af inde og uderum og derved et tæt samspil med den lokale natur i såvel udkig indefra som en følelse af at være midt i naturen så snart man træder udendørs. 
Designet af de cirkulære hytter og centerbygning med varierende taghældninger og ovenlys, optimerer også udnyttelse af lys, solvarme, skygge fra omgivelserne til passiv køling og henrik●innovation arbejder på HVAC, dagslys og bæredygtighedsstrategier integreret i bygningernes simple og åbne geometrier.