Mads Kragh Jespersen

Architectural Engineer. M: +45 20712725

Mads Kragh Jespersen

Mads er en dedikeret civilingeniør inden for Bygningsdesign med en stærk faglig baggrund inden for Bæredygtighed, Indeklima og Energidesign. Med en passion for at forme fremtidens bæredygtige byggeri er Mads ekspert i at udføre analyser og energirammeberegninger ved hjælp af avanceret software som IDA ICE og Ladybug Tools i Grasshopper for Rhino. Hans kompetencer omfatter desuden dagslys-, CFD-, energi- og indeklimasimuleringer samt erfaring med BIM og BEM.

Med dedikation til bæredygtighed stræber han efter at tage en aktiv rolle i at fremme grønne og innovative initiativer i det byggede miljø. Hans detaljeorienterede og kvalitetsbevidste tilgang afspejler sig i hans evner indenfor energioptimering og dataanalyse.

Udover sit professionelle engagement er Mads en alsidig person, der også dyrker forskellige sportsgrene som fodbold, squash og padeltennis. Hans fritid bruger han på sejlture i sin sejlbåd, videoproduktion og rejser, hvor han udforsker forskellige kulturer rundt om i verden. Med en Master of Science i Architectural Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet og en specialisering i indeklima, bæredygtigt byggeri og computational design, kombinerer Mads teknisk ekspertise med en kreativ tilgang for at skabe innovative løsninger i sit arbejde.