Henrik Innovation til ReBuild Ukraine konference

Henrik Innovation til ReBuild Ukraine konference

Henrik Innovation tager til ReBuild Ukraine konference d. 15.-16. februar 2023 med vores Demo model på WorldFLEXhome – en fleksible design løsning, som nemt kan samles, skaleres, adskilles og flyttes – alt sammen funktioner, som er nødvendige for en hurtig og bæredygtig genopbygningen af Ukraine.

Se mere på hjemmesiden for WorldFLEXhome her:

https://worldflexhome.com/

 

Modulets konstruktion er lavet i robuste materialer, som kan holde mindst 100 år og tilpasses skiftende behov lige fra etageejendomme til skoler eller plejehjem. WorldFLEXhome er designet udfra et holistisk perspektiv på bæredygtighed, hvor både miljømæssig-, social og økonomisk bæredygtighed er indtænkt. De pre-fabrikerede moduler forkorter tiden på byggepladsen og er en sikker investering på lang sigt grundet fleksibiliteten og materialernes høje kvalitet. Planen er at flytte produktionen af de pre-fabrikerede moduler til Ukraine samt fokusere på at samarbejde med lokale byggeproducenter af facade, interior og tagløsninger.

 

Henrik Innovation har stået for indeklima, energi og CO2 beregninger.

 

Helena Hammershaimb

Helena Hammershaimb

Leave a Comment