RODAM Home – Anneks til sommerhuse

RODAM Home – Anneks til sommerhuse

RODAM Home er et nystartet selskab, stiftet af Rasmus Rodam, Anders Hjortnæs og Henrik Sørensen, som er gået i markedet med et nyt koncept for anneks til sommerhuse. I markedet er der mange anneks-produkter, men desværre for forbrugerne, er der mange som ikke overholder byggelovgivningen og overlader al ansvar for overholdelse af lovgivning, byggetilladelse mv. til forbrugerne. I RODAM Home tager vi hånd om alt dette, så brugeren får et nøglefærdigt lovligt anneks i høj kvalitet, som er isoleret til helårsbrug. RODAM Home fås i en række standardstørrelser og med en række standardtilvalg. Der er stor efterspørgsel i markedet for udlejning af sommerhuse med plads til flere familier, og den ekstra lejeindtægt kan ofte finansiere en stor del af opførelsen af et anneks til et udlejningssommerhus, hvilket gør anneks bygninger ekstra attraktive. Og så er det ofte en langt mere miljørigtig løsning, end at skulle ombygge eksisterende sommerhus eller bygge helt nyt.

Henrik Sørensen

Henrik Sørensen

2 Comments

 •    Reply
  Caroline Høyen 22. november 2022 at 15:12

  Hej med jer, Det ser meget fint ud det I laver. Vi er ved at undersøge, om vi skal have et anneks, så jeg ville høre om I har nogle priseksempler liggende? Jeg tænker i omegnen af 30 m2, +/-, alt afhængig af endelig rumfordeling.

  Ser frem til at høre fra jer.

  bedste hilsenr
  Caroline

Leave a Comment