Ibihaven er færdig

Ibihaven er færdig

Ibihaven er den første i en serie af lejlighedsfællesskaber (Agorahaverne) med store fællesarealer for voksne uden hjemmeboende børn. Byggeriet er færdigt og beboerne er flyttet ind. henrik•innovation har bidraget til projektet med optimering af atriets indeklima med passiv design, håndtering af solindfald, og udnyttelse af naturlig ventilation til at opnå et komfortabelt indeklima, og gennemfører i de følgende måneder målinger og bistår med yderligere indkøring af ventilationsstrategien.
Resultatet er et frostfrit og næsten Middelhavslignende klima i det ikke klimaregulerede atrium med komfortable temperaturer. Det store atrium indbyder til fælles ophold og aktiviteter for beboerne m. havearbejde, praktisk arbejde, fælles middage og mere.

For mere information se det følgende link.

Tomonori Makita

Tomonori Makita

Leave a Comment